Syväaaltohoito

Lisää tietoa syväaaltohoidosta löytyyy sivuilta www.atlasbalans.com

Faskia - lihaskalvo, mikä se on? Ja miksi sitä pitäisi hoitaa?

Faskia kattaa koko kehon ja yhdistää lihakset yhdeksi nipuksi sekä jatkuu jänteisiin asti. Faskia myös mahdollistaa kehon liikkeen. Helpoiten faskiaa tai lihaskalvoa kuvataan ”sillä valkoisella osalla/kalvolla mitä leikataan pois pihvistä”. 

Syväaaltohoito hoitaa ja pehmittää lihaskalvoa eli faskiaa. Syväaaltohoidon tärinän ansiosta hoito menee syvälle ja laajalle alueelle hevosen isoihin lihaksiin ja on näin ollen erittäin tehokasta. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen on mahdollista nähdä ja kokea ero lihaskalvon ja lihaksen liikkuvuudessa.

Käyntejä ympäri Suomen sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä ja varaa aika. Lämpimästi tervetuloa!

Omenalaakson Eläinpalvelut

SYVÄAALTOHOITO

Atlas Maroon One on Ruotsissa suunniteltu syväaaltohoitolaite hevosten ja koirien lihasten, hermoratojen ja lihaskalvojen tehokkaaseen ja turvalliseen käsittelyyn. Hevosen suuri lihasmassa sekä liukupinta lihaskalvossa mahdollistaa syväaaltohoidon ulottuvuuden suurille alueille. Näin ollen syväaaltohoidon teho ja tulokset näkyvät nopeammin hevosella. Syväaaltohoitolaitteen anturi levittää aaltoja ja värähtelyä ketjuissa sidekudosten läpi suurille alueille. Aallot ja tärähtely ravistelevat lihasjumit ja jäykkyydet lihaskalvolta mikä lisää liikettä ja pehmeyttä lihaksissa sekä edesauttaa kuona-aineiden poistumista elimistöstä. Käsittely on hellävaraista, parantaa liikettä ja auttaa tehokkaasti lihas- sekä lihaskalvojännityksiin ja kipuihin. 

Omenalaakson Eläinpalvelut aloittavat enimmäisenä Suomessa koirien syväaaltohoidot. Ruotsissa koirien syväaaltohoito on jo saavuttanut suuren suosion hyvillä tuloksilla.